Så underhåller du ditt adressregister med adresstvätt och Valid API

Vårda dina register

Att underhålla sina adress- och postnummerregister är A och O för att upprätthålla en effektiv och lönsam affärsverksamhet. Det finns pengar att spara på att ha korrekta uppgifter - inte minst vid leveranser eller postala utskick av olika slag t. ex. fakturor, reklam, information.

I ett genomsnittsligt adressregister är det sällan mindre än 10-15 % av uppgifterna som är direkt felaktiga. Även om man en gång i tiden har registrerat en adress på ett korrekt sätt måste man underhålla sina uppgifter. På ett år sker det ca 250 000 förändringar i svenska adresser och postnummer. 

Vi levererar och tillhandahåller svensk adress- och postnummerinformation i våra tjänster och datafiler. Dessutom har vi ett flertal tjänster för registerunderhåll, t.ex:

Adresstvätt

Skicka in ert adressregister och få felaktigheter upprättade. Så länge ni har adress, postnummer, postort i er fil kan vi hjälpa er säkerställa kvaliteten bland era adresser. 

Läs mer om Adresstvätt »

Valid API

Kontrollera och validera adresser och postnummer redan i samband med registreringen. Valid är en onlinetjänst som med enkel integration hjälper er att bygga in adress- och postnummerkontroller av olika slag i era egna system (CRM, säljstöd m.m). 

Läs mer om Valid »

Datafiler - Adress- och geodata

Vi levererar och tillhandahåller filer med aktuell adress- och postnummerinformation i en mängd olika format. Läs mer under respektive kategori:

Läs mer om adress- och geodatafiler »